Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester. Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

Om onze samenvattingen up to date te houden, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers, updaters en schaduwlezers voor alle studiejaren. Schroom dus niet en meld je aan via het interesseformulier op onze site! 

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf uitprinten. 

Vakken

Marketing Management
 • HC & WG Marketing Management (Heruitgave)

  Een overzicht van de hoorcolleges en werkgroepen van het vak Marketing Management

  Een overzicht van de hoorcolleges en werkgroepen van het vak Marketing Management.

  De focus tijdens deze cursus ligt op het proces wat organisaties doorlopen tijdens het analyseren, ontwerpen, implementeren en het controleren van marketing programma’s met als doel klanttevredenheid bij haar doelgroep(en) te realiseren en met het hen deze langetermijnrelatie aan te gaan.

Negotiation & Mediation
 • HC Negotiation and Mediation (Heruitgave)

  Een overzicht van de hoorcolleges van het vak Negotation and Mediation

  Het vak Negotiation and Mediation gaat in essentie over hoe mensen zich tot elkaar verhouden. De cursus legt de nadruk op de aspecten van een effectieve onderhandeling of bemiddeling en leert je om je eigen gedrag, maar ook dat van anderen, in dat soort situaties te analyseren. Op deze manier beoogt de cursus je de mogelijkheid te geven om je talenten, vaardigheden en tekortkomingen als onderhandelaar of mediator te verkennen, over jezelf te leren en in een veilige omgeving te oefenen ter voorbereiding op de beroepspraktijk.

  Let op: dit betreft een heruitgave wat betekent dat het een verslag van voorgaand collegejaar is. 

 • WG Negotiation and Mediation (Heruitgave)

  Een overzicht van de werkgroepen van het vak Negotiation and Mediation

  Tijdens de werkcolleges ligt de nadruk op het verwerven van praktische vaardigheden, onder meer door te oefenen met onderhandelen en mediation. 

  Let op: er is geen verslag beschikbaar van week 4

  Let op: dit betreft een heruitgave wat betekent dat het een verslag van voorgaand collegejaar is.