SILverslagen voor geneeskunde 

Stichting Intermediair Leiden (SIL) is een organisatie voor en door studenten en helpt studenten met het gemakkelijker en efficiënter studeren voor hun tentamens. Omdat SIL als stichting geen winstoogmerk heeft, kunnen wij al jaren hoogwaardige verslagen aanbieden tegen de laagste prijs. De verslagen komen wekelijks online te staan en zijn daarom snel beschikbaar en up to date.

Dit jaar zijn wij begonnen met het uitgeven van SILverslagen voor Geneeskunde! Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester. Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen wel uiteraard zelf printen. 

Vakken

Overig
  • HC & WG Start tot Arts

    Dit verslag bevat de samenvattingen van de hoorcolleges én werkgroepen van het vak van Start tot Arts 2017/2018.