SILverslagen voor criminologie

Alle vakken van de studie Criminologie worden al jarenlang uitgegeven door SILverslagen en worden elk jaar qua kwaliteit verbeterd. Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester.

Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!


Lid van studievereniging CoDe?

Dan kun je 20% korting krijgen op al je verslagen! Check snel de CoDe Nieuwsbrief of Facebookgroep voor de actuele kortingscode!

De kortingscode wisselt elk blok, controleer dus goed of je de actuele code gebruikt!


Let op: Je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf printen.

Vakken

Forensische accountancy
 • HC Forensische Accountancy (heruitgave)

  Een overzicht van de hoorcolleges van het vak forensische accountancy.

  Het vak Forensische Accountancy biedt een behandeling van diverse onderwerpen die het vakgebied van de organisatiecriminologie en de forensische accountant raken. Tijdens de collegecyclus komen onder meer aan de orde: fraude(bestrijding), witwassen, financieel rechercheren, private opsporing, gedrags- en beroepsregels registeraccountants, boekhoudschandalen, creatief boekhouden en frauduleus rapporteren. Daarnaast zal aandacht worden besteed aan de factoren die de strafrechters in fraudezaken in de strafmotivering meewegen.

 • Literatuur Forensische Accountancy (heruitgave)

  Een overzicht van de voorgeschreven literatuur voor het vak forensische accountancy.

  Een overzicht van de voorgeschreven literatuur voor het vak forensische accountancy:

   

Forensische psychiatrie
 • HC Forensische Psychiatrie (heruitgave mastervak)

  Een heruitgave van het overzicht van de hoorcolleges van het vak Forensische Psychiatrie.
 • Literatuur Forensische Psychiatrie (heruitgave mastervak)

  Een heruitgave van het overzicht van de literatuur van het vak Forensische Psychiatrie.

  Let op: dit betreft verslagen van het mastervak.