SILverslagen voor fiscaal recht

Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester.Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

Om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden zijn wij op zoek naar JOU! Wij zijn altijd hard op zoek naar fiscalisten die voor ons willen schrijven, updaten of schaduwlezen! Is dit iets voor jou? Wil jij graag studeren én tegelijkertijd geld verdienen? Vul dan snel het interesseformulier in op onze website! 

Voor de verslagen die ook in de reguliere bachelor rechtsgeleerdheid zijn opgenomen: check onder de studie rechten het actuele aanbod! 


Like nu onze Fiscaal Recht Facebookpagina voor leuke kortingen en gratis verslagen! --> https://www.facebook.com/groups/971144386358378/?source_id=156750354365120

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf printen.

Vakken

Bedrijfseconomie
 • HC Bedrijfseconomie

  Heruitgave van de hoorcolleges

  Let op: dit betreft een heruitgave van de verslagen van vorig jaar

 • WG Bedrijfseconomie

  Heruitgave van de werkgroepen

  Let op: dit betreft een heruitgave van de verslagen van vorig jaar

Directe Belastingen 1 - Deel 1
 • AB Directe Belastingen I - deel 1

  Heruitgaven van de arrestenbundel
 • HC Directe Belastingen I - deel 1

  Heruitgaven van de hoorcolleges
 • WG Directe Belastingen I - deel 1

  Heruitgaven van de werkgroepen
Directe Belastingen 1 - Deel 2
 • AB Directe Belastingen I - deel 2

  Heruitgave van de AB
 • HC Directe Belastingen I - deel 2

  Samenvattingen van de hoorcolleges
 • WG Directe Belastingen I - deel 2

  Heruitgave van de werkgroepen