SILverslagen voor fiscaal recht

Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester.Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

Om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden zijn wij op zoek naar JOU! Wij zijn altijd hard op zoek naar fiscalisten die voor ons willen schrijven, updaten of schaduwlezen! Is dit iets voor jou? Wil jij graag studeren én tegelijkertijd geld verdienen? Vul dan snel het interesseformulier in op onze website! 

Voor de verslagen die ook in de reguliere bachelor rechtsgeleerdheid zijn opgenomen: check onder de studie rechten het actuele aanbod! 

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf printen.

Vakken

Overig
 • HC BTW en Overdrachtsbelasting (heruitgave)

  Dit verslag is gebaseerd op de hoorcolleges van collegejaar 2015-2016. (hoorcollege 1 t/m 6)

  Dit verslag is gebaseerd op de hoorcolleges van collegejaar 2015-2016. (hoorcollege 1 t/m 6)

  In het kader van dit vak wordt aandacht besteed aan de vraag welke omzetbelastingvarianten bestaan, wie binnen ons huidige stelsel van de omzetbelasting belastingplichtig is, waarover wordt geheven, welke vrijstellingen en tarieven gelden etc.

 • HC Materieel Strafrecht, deel 2 FISC

 • HC Verbintenissenrecht, deel 2 FISC

 • Literatuur Materieel Strafrecht, deel 2 FISC

 • Literatuur Verbintenissenrecht, deel 2 FISC

 • WG Materieel Strafrecht, deel 2 FISC

 • WG Verbintenissenrecht, deel 2 FISC