SILverslagen voor bestuurskunde 

Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester. Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

SIL maakt niet alleen samenvattingen voor studies gesitueerd in Leiden, maar ook voor de Leidsche studenten die hun studie volgen in de stad die bekend staat als het centrum van het Nederlands openbaar bestuur: Den Haag. Voor de studie bestuurskunde biedt SILverslagen zowel hoorcollege- als literatuurverslagen aan. Om deze samenvattingen up to date te houden, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers, updaters en schaduwlezers voor alle studiejaren. Schroom dus niet en meld je aan via het interesseformulier op onze site! 

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf uitprinten.

Actie bestuurskunde jaar 1! Koop nu alle verslagen voor blok 4 samen voor €14,95! Klik hierboven op bachelor 1 en selecteer het voordelige pakket.

Vakken

Foundations of Social Science and Public Administration
 • HC & WG Foundations of Public Administration

  HERUITGAVE: Dit verslag is een heruitgave van het vak Foundations of Public Administration, wat in het collegejaar 2016-2017 werd

  Dit verslag is een heruitgave van het vak Foundations of Public Administration, wat in het collegejaar 2016-2017 werd gegeven.

 • HC & WG Foundations of Social Science and Public Administration

  Een overzicht van de hoorcolleges en werkgroepen van het vak Foundations of Social Science and Public Administration
 • Literatuur Foundations of Social Science and Public Administration

  Een overzicht van de literatuur van het vak Foundations of Social Science and Public Administration
Management & Performance
 • HC & WG Management & Performance

  Een overzicht van de hoorcolleges en werkgroepen van het vak Management & Performance
 • Literatuur Management & Performance

  Een overzicht van de literatuur van het vak Management & Performance
Public Sector Economics
 • HC & Responsiecollege Public Sector Economics

  Een overzicht van de hoorcolleges van het vak Public Sector Economics
 • Literatuur Public Sector Economics

  Een overzicht van de literatuur van het vak Public Sector Economics