SILverslagen voor bestuurskunde 

Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok of semester. Heb je eenmaal een verslag gekocht? Dan kun je iedere maandag (vanaf week 2) een up-to-date verslag van de week daarvoor op onze site verwachten. Geen reden dus om te wachten tot het laatste moment: koop nu je SIL-verslagen en begin vandaag nog met studeren!

SIL maakt niet alleen samenvattingen voor studies gesitueerd in Leiden, maar ook voor de Leidsche studenten die hun studie volgen in de stad die bekend staat als het centrum van het Nederlands openbaar bestuur: Den Haag. Voor de studie bestuurskunde biedt SILverslagen zowel hoorcollege- als literatuurverslagen aan. Om deze samenvattingen up to date te houden, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers, updaters en schaduwlezers voor alle studiejaren. Schroom dus niet en meld je aan via het interesseformulier op onze site! 

Like nu onze Bestuurskunde Facebookpagina voor leuke kortingen en gratis verslagen! --> https://www.facebook.com/groups/280022552500539/?source_id=156750354365120

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald. Je kunt de verslagen uiteraard wel zelf uitprinten.

 

Vakken

Beleid 1: Beleids- en Besluitvorming
Beleidseconomie (EBM)
Economie in Hoofdlijnen (BBO)
Geschiedenis van het Openbaar Bestuur (BBO)
Inleiding Sociaalwetenschappelijk Onderzoek
Macro-economie (EBM)
Micro-economie (EBM)
Openbaar Bestuur & Bestuurswetenschap
Organisatietheorie
Politicologie
Publiek Management
Recht (Bestuurskunde)
Sociologie (BBO)
  • HC Sociologie (heruitgave)

    Dit is een heruitgave uit het jaar 2020-2021

Statistiek (BSK)