Psychologie

Kies in de regel hierboven de juiste bachelor en blok. De vakken die dan onderaan deze pagina verschijnen behoren dan tot dat blok. 

Alle psychologie verslagen zijn nu flink in prijs gedaald! Voor slechts €1,- krijg je de beste hoorcollege verslagen! De hoorcollegeverslagen zijn de verslagen van afgelopen collegejaar (2016/2017), er kunnen dus kleine veranderingen zijn geweest die niet in het verslag staan. De literatuur is daarentegen wel up to date! 

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald.

Vakken

 • HC Culture and Diversity at Work

  The course aims to familiarise students with the social psychological processes relating to culture and diversity that are at play
 • HC Emotion and Cognition (heruitgave)

  Samenvatting van de hoorcolleges van Emotion and Cognition van het collegejaar 2015-2016.

 • HC Pharmacological and Biological Approaches to Clinical and Health Psychology

  Vanwege ziekte bij de updater zijn week 6 t/m week 8 heruitgaves van collegejaar 2015-2016.

 • HC Sexology

  Het vak behandelt thema's van een bio-psychologisch en een social perspectief, waarbij verschillende theoretische modellen en
  Het vak behandelt thema's van een bio-psychologisch en een social perspectief, waarbij verschillende theoretische modellen en verschillende onderwerpen worden behandelt binnen het werkveld van seksuologie.