SIL is digitaal!

SILverslagen biedt al jaren via papieren verslagen de perfecte ondersteuning voor bij je tentamens. De digitale ontwikkelingen van de afgelopen jaren heeft ons doen besluiten een overstap te maken van papieren naar digitale verslagen. Vanaf collegejaar 2016/2017 zijn de SILverslagen alleen nog maar te raadplegen zijn op het digitale platform. Daarmee is SILverslagen klaar voor de toekomst!

De voordelen in het kort:
De verslagen zijn sneller beschikbaar en elke week up-to-date
Geen lange rijen meer en nooit meer uitverkocht
De verslagen zijn in prijs verlaagd
Printen is altijd mogelijk
De verslagen altijd bij de hand 

Het digitale platform biedt vele voordelen. Zo zullen de verslagen sneller beschikbaar zijn en zal er elke week content toegevoegd worden. Ook heb je altijd je SILverslagen bij de hand. Wil je in de trein het college van vorige week nog even doornemen? Of tijdens college even snel iets opzoeken uit week 1? Dat is allemaal mogelijk met dit digitale platform. Studeer je toch liever met een papieren samenvatting? Printen is altijd mogelijk! 

Benieuwd hoe het werkt? Klik dan hier

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald.