Over SIL

Onderstaand vind je meer informatie over onze verslagen, onze schrijvers, updaters en schaduwlezers, ons bestuur en onze partner(s).

SILverslag
Een SILverslag is meer dan overgetypte aantekeningen van sheets. Het is een overzicht van de gehele studiestof van een vak, geschreven aan de hand van hoorcolleges en/of werkgroepen. Ook onderwerpen die niet tijdens een college aan bod zijn gekomen kun je terug vinden in de verslagen (zoals jurisprudentie).

SILverslagen streeft naar een uniforme indeling van de verslagen. Elk verslag bevat hetzelfde lettertype, lettergrootte en regelafstand. Een samenvatting bestaat per week uit minimaal vijf en maximaal tien pagina’s. Dit zorgt ervoor dat de kern van het hoorcollege of werkgroep goed wordt overgebracht.

Schrijvers, updaters en schaduwlezers
De verslagen worden gemaakt door een zorgvuldig gekozen team van schrijvers, updaters en schaduwlezers. Als schrijver dien jij het SILverslag in zijn geheel te schrijven wanneer het vak nog niet eerder is uitgegeven. Als updater bewaak je de kwaliteit en actualiteit van oude verslagen. Een lezer controleert het verslag op inhoud, spelling, volledigheid en lay-out. SILverslagen is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste schrijvers, updaters en schaduwlezers. Dus wil jij studeren en tegelijkertijd geld verdienen? Stuur dan een e-mail naar: algemeen@silverslagen.nl of klik hier om je gegevens achter te laten. 

Het bestuur         
SILverslagen wordt geleid door een dagelijks team en het statutair bestuur. Waar het statutair bestuur zich bezig houdt met de visie en strategie van SILverslagen, dragen de teamleden zorg voor de dagelijkse leiding van de stichting. Het dagelijks team bestaat uit zes studenten. Om contact op te nemen met het dagelijks team en/of het statutair bestuur ga hier naar onze contactpagina.