Hoe werkt het?

Het is erg eenvoudig om verslagen aan te schaffen, te raadplegen en eventueel te printen op het digitale platform. Omdat het platform werkt op desktop, laptop, tablet én telefoon heb je gemakkelijk toegang tot al jouw verslagen. Hoe werkt het precies?

Stap 1: Account aanmaken
Om een verslag te kopen en te gebruiken op het digitale platform dien je eerst een account aan te maken. Om een account te maken moet je je e-mailadres, studierichting, studentnummer, voornaam en achternaam invullen. Vervolgens zal een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd worden.

Stap 2: Inloggen
Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je rechtsboven op de website gemakkelijk inloggen door je e-mailadres en bijbehorende wachtwoord in te voeren.

Stap 3: Verslagen aanschaffen       
Om vervolgens toegang tot verslagen aan te schaffen selecteer je bovenin het scherm je studie, studiejaar en het gewenste semester. Je ziet dan de beschikbare losse vakken en het semesterpakket. Met een semesterpakket betaal je maar één keer, houd je het gehele semester toegang tot al jouw vakken en ben je veel voordeliger uit!

Stap 4: Studeren 
Als je de verslagen afgerekend hebt, krijg je toegang tot jouw verslagen middels de button rechtsboven genaamd “studeren”. Hier zie je de verslagen, een agenda met deadlines en evenementen en een overzicht van nieuwe of aankomende verslagen. Door vervolgens op een vak te klikken zie je welke colleges beschikbaar zijn. Wanneer je een verslag opent, kun je gemakkelijk markeren en notities toevoegen. Deze notities en markeringen blijven bewaard zodat je ze de volgende keer weer kunt gebruiken. Ook kun je via de knop rechtsboven in het scherm de verslagen eventueel afdrukken om ook hard-copy te studeren. 

De voordelen in het kort:
De verslagen zijn sneller beschikbaar en elke week up-to-date
Geen lange rijen meer en nooit meer uitverkocht
De verslagen zijn in prijs verlaagd
Printen is altijd mogelijk
De verslagen altijd bij de hand 

Het digitale platform biedt vele voordelen. Zo zullen de verslagen sneller beschikbaar zijn en zal er elke week content toegevoegd worden. Ook heb je altijd je SILverslagen bij de hand. Wil je in de trein het college van vorige week nog even doornemen? Of tijdens college even snel iets opzoeken uit week 1? Dat is allemaal mogelijk met dit digitale platform. Studeer je toch liever met een papieren samenvatting? Printen is altijd mogelijk! 

Let op: je koopt toegang tot het verslag voor de duur van één collegejaar. Tot en met juli houd je toegang tot de verslagen. Hierna worden de verslagen van de website gehaald.